marți, 18 octombrie 2011

Ca musca la Ararat

Context: "Peste 8000 de credincioşi încă stau la coadă la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva"
Relevanţă: ???

Mioara uses Agricultură penticostală!
It's super effective!

15 octombrie, 19:36. Mioara

Vom fi mai castigati adancindu-ne in credinta.
SA NE MULTIPLICAM INTINERIND CU INCANTATIA “ Ar-r-r-r-r-AR” SI ZMEURA NU CU MAN-DRAKE (OM DRAC) - 666 suntem toti pana evoluam pe SCARA (ADN) 7. Imi dau seama ca suntem planificati sa descoperim astea dupa intampalrile noastre de viata. noi locuiam la etal 7, bloc 13 pe I mai , aproape de Pta Chibrit, si odata sora-mea s-a oferit de-a coborat de la balconul nostru la etaj 6 pt a deschide usa vecinei ce se inchisese afara cand a mers sa arunce gunoiul.
Cred ca incantatia cu “ Ar-r-r-r-r-AR” si Ar-r-r – Ou-u-u - Ur-r-r, de care vorbeau lecturile lui Cacye, prin care noi alteram CULOAREA si TONUL PREZENTEI NOASTRE RADIANTE, fiecare emanand o AURA si TONAL SUNET , se leaga inca din Geneza, cand Dumnezeu crease totul pe pamant si apoi pe ADAM si EVA, pt ca nu era om care sa ARE PAMANTUL (Intamplator si Asociatia lui Cayce se cheama ARE (asoc, pt Research and Enlightenment ).
Probabil ca in Gradina Eden, Adam si Eva foloseau acea incantatie si pamantul se ARA singur, ei culegand numai recoltele.
Dupa aia citim de Abraham (Avraam) cum l-a trimis Dumnezeu in Canaan spuand ca tot pamantul masurat cu pasii lui va fi al lui, dar vedem ca dadea si sacrificii Regelui Malchizadec – deci SEMANA PT CREDINTA, iar fiul sau, Isaac, a semanat pe timp de seceta de radeau toti de el, si a cules in acelasi an de o suta de ori mai mult. Categoric stia de aceasta MEDITATIE CU “ Ar-r-r-r-r-AR” pt ca chiar scrie in Geneza 24, ca “ El a mers PE CAMP intr-o seara sa MEDITEZE, si cand s-a uitat a vazut camilele apropiinduse. Rebekah s-a uitat de asemeni si l-a vazut pe Isaac.”
Incantatia produce si INTINERIRE – dupa cum pretul Ra-Ta a folosit-o in templele de intinerire, dar vedem ca si Avraam cu Sarah au facut copil la 100 si respectiv 90 de ani (se vede ca cei doi vizitatori le-au revelat secretul asigurandu-i ca intr-un an vor avea copil), dar citeam acum ca si Isaac avea 60 de ani cand s-a rugat si Rebekah a nascut doi gemeni (spre deosebire de fiul sau Iacob, care atunci cand Rachel i-a spus “da-mi copil ca altfel mor”, el i-a raspuns ca ce el e Dumnezeu? Atunci ea I l-a dat din nou sorei Lia sa se culce cu el ca sa-i dea si ei matraguna – Mandrake= iarba diavolului, de-a facut copii, insa la a doua nastere a murit.)
Ca e legat de incantatia cu “ Ar-r-r-r-r-AR” ne-o spune si faptul ca Isaac “s-a mutat departe de acolo (de la Abimalech) si s-a stabilit in Valea GERAR”, A REDESCHIS FANTANILE ce fusesera sapate de tatal sau Avraam.
Dupa principiul asta AGRAR cu ARAT SI SEMANAT se conduce intreaga viata, dupa cum pricepem si din PARABOLA SEMANATORULUI, spusa de IISUS. De-aia nu stiu cum oamenii care cunosc Biblia au permis sa fie create SPECII DE PLANTE FARA SEMNITE, cand Dumnezeu dupa ce a creat oamenii le-a spus sa faca fructe si sa se inumulteasca sa domine pamantul, adaugand apoi, “EU va dau fiecare PLANTA GENERATOARE DE SEMINTE pe fata pamantului si FIECARE POM ce are FRUCTE CU SEMINTE IN ELE.”
Principiul asta cu semanatul l-a descoperit si pastorul american Oral Roberts prin anii '60, cand neavand destui bani sa-si intretina familia, nevasta isi facuse bagajele sa plece cu copiii la maica-sa, dar s-a intamplat minunea ca in acea dimineata sa bata la usa un mic fermier, care i-a inmanat un plic cu vreo 400 $, ca sa se roage pt el sa-si salveze ferma.
Lucru ce a facut, dar si-a salvat si el familia, promovand mai departe acest principiu al SEMANATULUI PT CREDINTA, prin care a infiintat apoi mai multe biserici, construind si Universitatea Oral Roberts ce a format mii de pastori nascuti din nou in Spirit, care la randul lor au construit biserici si TURNURI TV RELIGIOASE, invatandu-i si pe altii cum sa semene pt raspandirea Cuvintelor lui Dumnezeu spre inmultirea familiilor lor si a recoltelor.
Nu prea pricepeam eu de ce tot m-am simtit atrasa spre a reface mica ferma ramasa de la bunicii mei in Romania. De fapt am pornit de la recomandarile din lecturiel lui Cacye ca la sfarsitul mileniului sa caute fiecare sa-si aiba gradina in care sa-si produca necesarul pt familie, caci ar putea veni vremea sa nu mai gaseasca ce sa cumpere.
I-am dat si bani sorei mele sa plateasca pe cineva sa ARE pamantul sa semene grau, ca nu cere alte lucrari agricole, decat seceris si treierat, dar ea mi-a spus ca n-a gasit. Apoi, in 2004, cand am mers de Paste, la fratele din partea tatalui meu, le-am zis tot asa daca nu stiu pe cineva care ar putea ARA pamantul ramas de la bunici sa nu stea parloaga, la care nevasta lui, Mioara, imi spune, “pai daca tu cultivi pamntul, noi unde ma puneam oile?” isi crescusera turma mare de oi dupa revolutie., si-au vrut sa-mi dea si mie un miel, dar mi-a fost mila sa-l taie, asa ca le-am zis sa-i puna un semn ca e al meu.
Intre timp fratele meu a murit desi abia avea vreo 60 de ani.
Exact cum zicea Iisaiah ca Mantuitorul va fi hranit cu smantana (lapte batut ) si miere, dar ca inainte va fi pamantul pustiit, ramanand necultivat, ca sa creasca turme de oi si vite pt a produce lapte si miere cu care sa se hraneasca spre a deveni mai buni. Deci asta se intampla si la noi, ca suntem in jur de Targoviste (Mioara este chiar de langa Targoviste), si habar nu aveam ca o sa-L descopar si pe Mielul lui Dumnezeu. De-aia am lasat acel miel sa traiasca (dar sacrificiul l-ar fi facut pe frate-miu sa traiasca – de-aia Dumnezeu a lasat sa taie fiecare familie mielul de Pasti, dupa ce l-a tinut doua saptamani in casa, pt ca plangand si copiii dupa el sa nu moara cineva din familie cand trece ingerul rau).
Pe-atunci mergeam eu la biserica si semanam cate ceva pt credinta (desi chiar de acel Pasti nu ne-am putut duce la Inviere ca frate- miu nu le avea cu biserica sa ne conduca cu masina,iar noi femeile nu puteam merge noaptea singure, nepotul, care promisese, s-a impotmolit pe la jocuri in Bucuresti – din care cauza am auzit mai tarziu ca a avut asa pierderi incat l-a pus pe taica-su sa vanda turma pt a-l salva). Sa se mai intrebe lumea de ce vin necazurile peste ei.
Eu spuneam atunci si Rozariul zilnic, si-mi pare rau ca n-am incercat sa-i invat si pe ei, dar imi dau seama ca daca as fi stiut si incantatia cu “ Ar-r-r-r-r-AR” si Ar-r-r – Ou-u-u - Ur-r-r am fi arat pamantul fara nici o problema si mai gaseam si aur.
Cred ca micii fermieri din Romania si-au pierdut pamanturile la colectivizare pt ca n-au stiut sa practice aceste lucruri. Micul lot care li s-a dat era pt ca totusi dadeau ceva bani la preoti cand veneau cu botezul inainte de Pasti si Craciun, mai mult ca o obligatie, pt ca preotii nu le explicau ce scrie in Biblie, ca Dumnezeu inmulteste samanta semanatorului in credinta. Adica nu numai sa crezi ca Dumnezeu exista, ci sa semeni si Cuvintele lui pt a creste samanta de pe ogor.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu